U mbajt mbledhja komemorative në nder të Riza Rexhës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dje në sallën e madhe të Kuvendit Komunal nën organizimin e shoqatës Art Club  u mbajt mbledhja komemorative në nder të historianit dhe mësimdhënësit të njohur Riza Rexha, i cili ndërroj jetë një ditë më parë.

Me këtë rast për biografinë dhe punën e profesor Rexhës foli dr. Nail Draga, në emër të familjes të pranishëmve iu drejtua Ali Rexha, kurse nga shoqata Art Club kryetari Ismet Kallaba.

Share.