U hap shtepiza e prodhimeve vendore “Artizane”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot Komuna e Ulqinit ne bashkepunim me OJQ Mogul dhe Shoqaten e grave, beri hapjen e shtëpizës për produkte vendore “Artizane” e cila në të ardhmen do të shërbejë për shitjen e produkteve vendore të grave vendase të cilat më heret ishin pjesë e projektit “The feminine side of quality”. Gjatë ceremonies se hapjes të pranishmit kishin mundësi të shërbehen me gatime vendore, kurse të vegjlit fituan edhe dhurata nga Baba Dimri.   

Share.