U hap panairi “Fair Fest 2019”

0

Mbrëmë në shetitoren e Ranës u bë hapja solemne e panairit të prodhimeve vendore “Fair Fest 2019”. Në hapje të panairit folën kryetari i komunës Loro Nrekiq, Zana Sarvan nga OT e Ulqinit, Armend Milla nga Ministria e turizmit dhe Allmir Çausheviq nga zyra për realizimin e projekteve ndërkufitare Mali i Zi-Shqipëri. Të pranishmit patën mundësi të kënaqen me një program të pasur kulturo-artistik , si dhe të provojnë prodhimet vendore të përgatitura nga gratë sipërmarrëse.

Share.