U hap ekspozita e fotografive nga artistës e qytetit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Me ekspozitën e përbashkët të piktorëve dhe fotografëve vendas u përmbyll cikli i manifestimeve të sivjetshme me rastin e Ditës së Ulqinit.

Kjo ekspozitë, pjesë e së cilës jane 10 artistë nga Ulqini, u hap nga Kryetari i Komunës se Ulqinit, Nazif Cungu,  i cili këta artistë i quajti ambasadorë të qytetit. Këto organizime 6 ditore shënuan edhe fillim e përgaditjeve për sezonin turistik.

Share.