U fal namazi i parë i Xhumasë në xhaminë e re “Halid ” në Pinjesh

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ne Xhamine e re ” Halid ” ne Pinjesh sot u be falja e namazit te pare te Xhumase , njekohesisht edhe ligjerimi i Hutbes se pare.  I pranishem ne faljen e Xhumase ka qene edhe Reisi i Bashkesise Islame te Malit te Zi , efendi Rifad Fejziq .
Fejziq per TvTeuta deklaroi qe arsyeja pse ka vendosur te falet me besimtaret ne Ulqin , eshte te ndaje kenaqesine per hapjen e Xhamise se Re .
Fejziq uroi te gjithe besimtaret me rastin e muajit te shenjte te Ramazanit .
Xhamia e re ” Halid ” eshte ndertuar fale donacioneve dhe eshte nje nga Xhamite me te medha ne Mal te Zi.
ARJONA RESULANI
Share.