U bë prezantimi i programeve MED në Komunën e Ulqinit

0

Sot në sallën e madhe të Kuvendit Komunal u bë prezantimi i programeve MED, të cilët përkrahin projektet me koncept inovativ dhe promovojnë përdorimin e kujdesshëm të resurseve. Borka Ljeshkoviq, nga Ministria për integrime evropiane e cila merret me implementimin e këtij programi në nivel të Malit të Zi, tha për Televizionin Teuta se në vendin tonë janë aktiv 9 programe, 1 prej të cilëve ka përfunduar, me vlerë rreth 982.000 euro. Temat e programit janë ato drejtuar projekteve inovative, uljes së ndotjes së mjedisit apo efikasitetit energjetik, çka do të ndikojë në zhvillimin e qëndrueshëm të turizmit ap degëve të tjera në vendet bregdetare, tha Ljeshkoviq.

Share.

Comments are closed.