U BË NDARJA E DIPLOMAVE “LLUÇA” PËR MATURANTËT

0

Në Gjimnazin publik “Vëllazërim Bashkim” u bë ndarja e diplomave “Lluça” për maturantët. Zëvëndës drejtoresha Majlinda Duraku u shpreh se ndjehet mjaft e kënaqur me numrit e madh të nxënësve të cilët kanë rritur sukses shumbullor, dhe se ky numër vit pas viti është në rritje. Nga ana tjetër vet nxënësit shprehen se ndjehen krenarë që në fund të këtij rrugltimi u shpërblyen me një diplom e cila për ta është edhe çelësi i cili mund të hap dyert e tyre në drejtime të ndryshme të shkollimit të lartë.

Share.