U bë hapja solemne e “Domino” lounge bar & restaurant

0

“Domino” lounge bar and restaurant është lokali i posahapur në hotelin “Lajka Luxury” në bulevardin Teuta. Mbrëmjen e së hënës u bë hapja solemne në mes familjarëve , miqve dhe afarivstëve të shumtë nga komuna e Ulqinit. Një ambient sa luksoz aq edhe relaksues, të rinjtë të cilët do ta udhëheqin janë munduar që të sjellin risi dhe përsosmëri. Vetë pronarët dhe menaxhuesit e këtij restorani flasin më shumë mbi atë se çfar ofrojnë.Domino lounge bar and restaurant është i hapur në kuadër të hotel Lajka Luxury dhe qellimi i tyre është që oferta e hotelit të avancohet çdo vit  e më shumë.

Share.

Comments are closed.