TV TEUTA/EMISIONI FLASIM – KUJDESI NDAJ FEMIJEVE ME AFTESI TE KUFIZUARA 02 03 2017

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sonte në orën 21.00 në Televizionin Teuta mund të ndiqni emisionin “Flasim” me gazetaren Dafina Teliqi.

Në emision do të flitet për kujdesin dhe ndërgjegjësimin ndaj fëmijëve dhe të rinjëve me aftësi të kufizuara.

Të ftuar në studio do të jenë:

Bilal Alaj- Drejtor i Qendrës ditore “Sirena”.

Suela Dibra-Kaca – Psikologe

Salije Meqikukiq – Logopede

Iliriana Dervishi – Edukatore në Qendrën ditore “Sirena”.

Share.