TV Teuta uron besimtarët ortodoks me rastin e festës së Krishtlindjeve

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Besimtarët ortodoks anembanë botës sot festojnë festën e Krishlindjeve, sipas kalendarit julian. Ne këtë rast mesazhe urimi për të gjithë besimtarët në qytetin tonë kanë dërguar zyrtartët më të lartë të qeverisjes lokale dhe disa subjekteve politike. Urimeve të përzemërta iu bashkangjitet edhe stafi i TV Teuta , duke iu uruar të gjithë besimtarëve që këtë fest ta kalojnë në paqe dhe harmoni, në mes familjes dhe të afërmve.

Share.