TV Teuta- Gëzuar festën e Fitër Bajramit

0

Televizioni Teuta ju uron të gjithë besimtarëve të besimit islam, gëzuar festën e madhe të Fitër Bajramit.

Le të sjellë kjo festë frymën e dashurisë, paqes, mirësisë dhe begatisë në familjet tuaja.

Share.

Leave A Reply