Tuz: Takim i KKSH-së dhe subjekteve shqiptare për Komunën e Tuzit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Me iniciativë të kryetarit të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve Genci Nimanbegut, sot në Tuz do të mbahet një takim me subjektet politike shqiptare.

Siç mësojmë tema e diskutimit do të jetë statusi i ardhshëm i komunës së Tuzit.

Takimi do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës Urbane dhe në të do të marrin pjesë përfaqsuesit e subjekteve shqiptare të kësaj komune.

Share.