Tuz: Aktivitet me rastin e Ditës botërore të mbrojtjes së mjedisit

0

Komuna e Tuzit në bashkëpunim me bashkësinë e Komunave në Mal të Zi, organizoi aktivitet me rastin e ditës botërore të mbrojtjes së mjedisit jetësor.

Kësaj nisme ju bashkangjitën edhe prindërit e klasës së II-të, të shkollës fillore “Mahmut Lekiq” të paralelës së shpërndarë në Vuksanlekaj, të cilët me iniciativë të Pashko Dedvukaj, mundësuan sistemin për ujitje, si dhe Zoran  Nikollaj i cili bëri hapjen e gropave me fadromë.

Share.

Comments are closed.