Turneu përfundimtar i Malit të Zi në tenis. Ulqinin e përfaqëson Skender Katana

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Turneu

Nën organizimin e klubit të tenisit “Bellevue”, në Ulqin po mbahet Turneu kombëtar përfundimtar për djem dhe vajza deri në moshën 12 vjeç. Tetë nga më të mirët nga të dy kategoritë do të kenë mundësi të bëhen kampionë të Malit të Zi për vitin 2019. Ulqinin në këtë turne e përfaqëson Skender Katana, prej të cilit trajneri Senad Tafa pret paraqitje të mirë.

Share.