Turneu “Kupa e  Miljan Miljaniq” fillon me 20 qershor

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në terrenet sportive “Causheviq” prej 20-25qershor për të shtatin vit do të organizohet turneu “Kupa e Miljan Miljaniq”. Organizatorët thonë se në këto 20 ditë kanë pasur një kalendar të ngjeshur duke kontaktuar dhe vizituar pothuajse të gjitha vendet e rajonit, me qëllim që të sigurojnë pjesmarrjen e sa më shumë klubeve. Misho Causheviq, thotë me krenari se ky turne po rritet prej vitit në vit dhe në këtë mëynrë edhe Ulqini prezantohe në mënyrë sa më të mirë.

Organizimin e  këtij turneu e kanë ndihmuar kompanitë e njohura Gradja Komerc nga Ulqini dhe Franca nga Biello Polje, kurse promotorë janë sportistët e njohur Zoran Batroviq dhe Fadil Vokri.

Share.