Tryezë e rrumbullakët kundër dhunës ndaj grave

Pinterest LinkedIn Tumblr +

OJQ “S.O.S telefoni për gratë dhe femijët viktima të dhunës – Ulqin” startoi sot me aktivitetin e parë në kuadër të fushatës ” 16 ditë aktivizëm kundër dhunës ndaj grave ” . Drejtoresha ekzekutive e ksaj organizate , Hatixhe Nelaj, deklaroi për TV Teuta se qëllimi i organizimit të kësaj tryeze të rumbullakët është informimi i publikut me pozitën aktuale të grave dhe fëmijeve që janë viktima te dhunës aktuale. Pjesë e kësaj tryeze të rumbullakët kanë qenë përfaqësues të shumtë të organeve kompetente për zgjidhjen e halleve të viktimave të dhunës në familje , perfaqesues të OJQ , si dhe përfaqësues të mediave.

Share.