Truma: Sezoni turistik i sukseshëm ,vërejtje në pritje të gjata Ulqin-Shtoj

0

Pronari i plazhit “Saranda”  Halil( Dali )Truma këtë sezon turistik e vlerësoi tejet të sukseshme. “Muaji gusht i ka tejkaluar të gjitha pritshmëritë tona,kemi pasur një ngecje në muajin korrik,këtë si pasojë e kushteve klimatike,jo përfundimit të rrugës regjionale Krythë Ulqin,dhe muajit të Ramazanit.Truma theksoi se këtë vit është rritur numri i turistëve të huaj,por që kanë mbizotëruar emigrantët nga Kosova. Vërejtjet më të mëdha sipas Trumës turistët kanë pasur në pritje të gjata në Aksin rrugor Shtoj –Ulqin, rrugëve të gropuara ,si dhe në mungesënën e vendparkigjeve.Komuna e Ulqinit duhet menjëherë të filloi me pregatitjen e sezonit 2019,dhe të merret më seriozisht me  problemt të cilat janë evidente një kohë të gjatë në Komunën e Ulqinit.

Share.

Comments are closed.