Tre kandidatë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Aleksa Beçiq, Aleksandër Damijanoviq dhe Srgjan Miliq janë në garë për lider të partisë popullore socialiste. Që të tre kandidatët për kryetar të SNP-së janë shumë të përkaditur, por kongresi i partisë përshkak të zgjedhjes së liderit partijak nuk duhet të jetë kongres i perçarjes por vazhdim i konsolidimit politik dhe i pozicionimit strategjik të kësaj partije si faktor i pashmangshëm politik i vendimmarrjes në Mal të Zi ka thënë analisti politik Srgjan Vukadinoviq.

Share.