Tokio 2020: Angjella Antunoviç dhe Boshko Raduloviq, përfaqësojnë Malin e Zi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Notarët malazezë, Angjella Antunoviç dhe Boshko Raduloviq, do të përfaqësojnë Malin e Zi në Lojërat Olimpike në Tokio. Ata të dy do të garojnë në 100 metra stil i lirë.

Radulovic (24) ka klubin e tij, ai tashmë punon si trajner dhe ai erdhi në Tokio për të përmirësuar rekordin e Malit të Zi. Dhe 18-vjeçarja Anđela synon të notojë më shpejt deri më tani.

Notarët do të performojnë në mes të së Dielës së ardhshme, Raduloviq të Martën, Antuoviç të Mërkurën.

Share.