THELLIMI I LUMIT BUNA

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot në zyren e Kryetarit të Kuvendit z.Fuad Haxhibeti u mbajtë takimi më përfaqësuesit e Drejtorisë për Ujra , Danillo Gllobareviq, përfaqësues të OJQ Peshkatarët e Ulqinit, Atif Hasanaga, përfaqësuesit e shërbimeve turistike në Bunë, Marko Mashanoviq, dhe OJQ Hapi i Gjelbërt Xhelal Hoxhiq.Tema e takimit ishte rrjedhëshmëria e krahut të djathtë të lumit Buna dhe marrja e masave për thellimin e deltës së Bunës. Të pranishmit në takim folën për situatën dhe gjendjen e rëndë në terren, dhe propozuan që të merren të gjitha masat e mënjëhershme.

Share.