THEHEN MAKINAT E TURISTËVE KOSOVARË

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mediat e Podgoricës njoftojnë se në plazhin “Koko biç” në Shtoj janë thyer xhamat dhe gërvishtur karroceritë, me mbishkrimin katër S.

Katër makina luksoze me targa kosovare kanë pësuar dëme të tilla. Dikujt i thyen pasqyrat, ndërsa në njërën është skalitur edhe mesazhi – simboli katër S. Policia ka bërë hetimin,por sipas gazetës “Pobjeda”, dëshmitarë okularë nuk ka pasur.Politikanët e Ulqinit e kanë dënuan këtë akt vandal.

Share.