Thaci dekoron Arqipeshkvin e Arqipeshkvisë së Tivarit, Don Rrok Gjonlleshaj

0

Presidenti I Reublikes se Kosoves Hashim Thaçi ka dekoruar me medaljen presidenciale Arqipeshkvin e Arqipeshkvisë së Tivarit, Don Rrok Gjonlleshaj. “Me Medaljen Presidenciale ‘Shën Tereza’ dekorova Arqipeshkvin e Arqipeshkvisë së Tivarit, Don Rrok Gjonlleshaj, për kontribut në fushën e humanizmit dhe paqes. Don Rrok Gjonlleshaj vazhdon të kontribuojë në forcimin e marrëdhënieve të mira ndërmjet Selisë së Shenjtë dhe komunitetit të krishterë por edhe më të gjerë të botës shqiptare”, njoftoi presidenti Thaçi ne rrjetin e tij te FB.

Share.