Televizioni Teuta me program të veçant gjatë muajit të Ramazanit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Televizioni Teuta gjatë muajit të Ramazanit do të sjellë programacion të veçantë. Përveç emisioneve të përditshme do të ketë dhe risi të tjera që do të zgjasin plot 30 ditë, thotë drejtoresha ekzekutive, Ilmira  Lika. Ajo lajmëron që çdo ditë nga ora 18:30 në ekranin e Televizionit Teuta do të transmetohet pjesa e parë e serialit Jusufi as, ndërsa në orën 20:00 pjesa e dytë. Ligjeratat fetare me tema të ndryshme do jenë në ora 19:00. Programi do të ritransmetohet edhe në kohën e syfyrit, kurse më pas hafizi Anel Elezoviq do të lexoj Kur’An.

Share.