Televizioni Teuta ju uron Gëzuar Fitr Bajramin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të gjithë besimtarëve islamë Televizioni Teuta i uron gëzuar festën e Fiter Bajramit. Mesazhi i kësaj feste është një vlerë e përhershme, sepse na përcjell idenë madhështore se adhurimi i Zotit, mbi të gjitha, nënkupton dashuri, mirëkuptim dhe solidaritet mes njerëzve. Kjo është festa që bashkon besimin fetar me kauzën e humanizmit” “në këtë festë afrohen zemrat, harrohen urrejtjet, njerëzit shtrijnë dorën e pajtimit, ripërtërihen lidhjet shoqërore e njerëzore, me dashuri e sinqeritet, derisa çdo shtëpi dhe familje të mbushet me gëzim e hare”.Gezuar nga i gjithe stafi i televizionit Teuta.

Share.