Tejkalohen 300.000 për shërimin e Emros. Në aksion edhe anijet e qytetit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Donacionet e deritanishme nga qytetarët dhe subjektet afariste për shërimin e djaloshit Emro Abazoviq, i kanë tjekaluar 300.000 euro, duke u bërë kështu një shembull i solidaritetit të paparë. Ditën e nesërme me 21 korrik, anijet e Ulqinit do të punojnë tër ditën për të grumbulluar mjete për shërimin e Emros, dhe i ftojnë qytetarët dhe mysafirët të marrin pjesë në numër sa më të madh.

Share.