Të shtunën tribuna shkencore “Shqiptarët dhe lufta e parë botërore”

Të shtunën tribuna shkencore “Shqiptarët dhe lufta e parë botërore”

0

Ditën e shtunë me 10 nëntor, në hotel Mediteran do të organizohet tribuna shkencore me temë “Shqiptarët dhe lufta e parë botërore”. Në tribunë me kumtesat e tyre do të paraqiten dr. Elena Kocaqi dhe dr. Nail Draga. Tribuna fillon në orën 19.00.

Please follow and like us: