“Të rinjtë marrin pjesë, të rinjtë marrin vendime” , projekti i radhës i OJQ Horizonti i Ri

Pinterest LinkedIn Tumblr +

OJQ Horizonti i Ri dhe Biblioteka e Qytetit kanë bërë thirje publike për të gjithë të rinjtë të paraqiten në projektin trajnues me titull “TË RINJTË MARRIN PJESË, TË RINJTË MARRIN VENDIME!” i cili është i mbështetur nga Ministria për Sport e Malit të Zi.

Qëllimi kryesor i projektit është informimi dhe aktivizimi i të rinjve në Ulqin për mundësitë e pjesëmarrjes në procesin e vendimmarrjes në komunitetin lokal, kështu shprehet për televizionin Teuta, Lenka Laloviq asistente e projektit. Programiështë i dedikuar për të rinjtë  e moshës 16 deri 24 vjeç dhe përfshinë ciklin prej 6 workshopeve. Të interesuarit mund të paraqiten deri më 16 mars të këtij viti.

Share.