Të punësuarit në Komunë marrin kompensimin për uljen e pagave

Pinterest LinkedIn Tumblr +

39 të punësuar në Komunë kanë marrë një pjesë të kompensimit prej 30.000 eurosh në bazë të uljes së paligjshme të pagave prej 1 marsit të vitit 2012 deri 30 prill të vitit 2014. Përveç shumës prej 30.000 eurove Komuna do të paguaj edhe 5.000 euro në formë të interesit dhe 7.500 euro për shpenzime gjygjësore.

Vendimi u soll nga Gjykata e Ulqinit me 3 prill dhe më vonë u konfirmua edhe nga Gjykata e lartë në Podgoricë.

Share.