Të premten në hotelin “Mediteran shoqata e gastronomëve prezanton gatimet tradicionale

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ditën e premte në ora 14 në hotelin “Mediteran “ në Ulqin,Shoqata e Gastronomëve do të organizojë prezantimin e gatimeve tradicionale vendase.Në këtë prezantim do të marrin pjesë kuzhinierët më të njohur  të cilët do të përgatisin gjellë tradicionale. Senad Malokraja nga Shoqata e Gastronomëve,përndryshe mjeshtër i rrallë i kuzhinës, shprehet se për shkak të situates së krijuar nga Covid 19 numri i mysafirëve është i kufizuar,por  shpreson se në të ardhmen do të zgjërohen me aktivitete, ku do të vazhdojnë  me prezantimin e gatimeve tradicionale të Komunës së Ulqinit dhe zonës së Krajës.

 

 

  1. Nelaj
Share.