Të premten edicioni i 4-të i shfaqjes „Sy n’sy“

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ditën e premte me 1 tetor, në ambientet e Qendrës për Kulturë në Ulqin do të mbahet edicioni i 4-të i shfaqjes „Sy n’sy“. Ashtu si në edicionet e kaluara, protagonistët e shfaqjes do të jenë Edina Mustafiq, Jetmira Hoxha dhe Bashkim Alaj, kurse të pranishmit do të kenë mundësi të kënaqen edhe me pjesë muzikore nga këngëtari, Edon Ceka.

Share.