Të premtën data e zgjedhjeve parlamentare

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i Kuvendit të Malit të Zi, Ivan Brajoviq, pas konsultimeve me disa nga përfaqësuesit e partive parlamentare ka njoftuar se të premten do të bëjë të ditur datën e mbajtjes së zgjedhjeve presidenciale.

Në takim , tha Brajoviq , është rënë dakord që fushata për zgjedhje të bëhet në mënyrë pozitive dhe të evitohet rritja e tensioneve. Pjesmarrës në takim ishin kryetartë e të gjitha partive që përbëjnë koalicionin qeverisës por jo edhe ato të opozitsë, të cilët më heret  konsultimet i kanë quajtur si humbje kohe.

 

 

 

 

foto: Skupština Crne Gore

Share.