Të pavaksinuarit në festivale dhe ngjarje të tjera vetëm me testin PCR

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Instituti për Shëndetin Publik po shqzrton të ndalojë qytetarët që nuk janë vaksinuar të marrin pjesë në ngjarje, festivale dhe aktivitete sportive, ose të kenë test të detyrueshëm negativ PCR, të cilin ata do të duhet ta paguajnë vetë, u konfirmua për Dan nga ai institucion. Shefja për imunizim në Institut, Milena Popoviq Samarxhiq, tha se kufizimet me të cilat vetëm qytetarët e vaksinuar do të lejohen të marrin pjesë në ngjarje, festivale dhe ngjarje sportive janë duke u shqyrtuar.

Share.