BE të ndihmojë shtetet Ballkanike

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryeministri malazias ka thenë se reformat janë të mundshme vetëm në kuadër të qendrushmerisë politike krahas qendrushmerisë sociale dhe zhvillimit ekonomik, duke nenvizuar se Bashkimi Europian duhet të ndihmojë vendet ballkanike në perballimin e veshtirësive me të cilët ballafaqohen. Kryeministri Gjukanoviq me ftesë të institutit Karl Rener, merr pjesë në akademinë diplomatike të Vienës ku ka mbajtur ligjeratën Mali i Zi në rrugë drejt Bashkimit Europian .

Share.