Të Mirat Detare: Sanohen dunat në Plazh të Madh

0

Ndërmarrja publike “Të Mirat Detare” njofton se ka vazhduar projektin e sanimit të dunave në Plazh të Madh në afërsti të plazheve “Pacha” dhe “Macao”, i cili ka filluar që prej vitit 2015. Me këtë aksion është bërë gardhimi i tyre me qëllim që të ndalohet devastimi i mëtejshëm thonë nga kjo ndërmarrje. Punimet i ka kryer kompania RDZ nga Budva, kurse vlera e tyre ka qenë 11. 737 euro.

 

Share.

Comments are closed.