Të merkurën vazhdimi i mbledhjes së Kuvendit Komunal

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i Kuvendit Komunal Ilir Çapuni, ka thirur për ditën e merkurë vazhdimin e mbledhjes së parë të seancës së parë të rregullt të Kuvendit. Në vazhdim të mbledhjes do të shqyrtohen pikat e rendit të ditës që kryesisht kanë të bëjnë me propozimet për emërimin e kryetarëve dhe antarëve të këshillave. Mbledhja do të fillojë në orën 18.00.

Share.