Të mërkurën në Krajë bëhët përurimi i librit të Hajrullah Hajdarit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shoqata e artistëve dhe intelektualëve ARTCLUB të mërkurën më 15.03.2017 në Krajë bën përurimin e librit “Shqiptarët në Mal të Zi nga Kongresi i Berlinit deri më 1941” të autorit Hajrullah Hajdari.

Përurimi mbahet në Shtëpinë e Kulturës në Ostros me fillim në ora 12:00. Për librin do të flasin: Dr. Nail Draga dhe Dr.i Ismail Doda. Është ky përurimi i dytë e kësaj vepre e cila përurimin e parë e kishte në muajin dhjetor në Ulqin.

Share.