Të marten mbledhja e Kuvendit: 35 pika në rend të ditës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

 – Parlamenti i Malit të Zi do të fillojë  të martën sesionin e katërt në të cilën ligjvënësit do të diskutojnë 35 pikat  e rendit të ditës.

Deputetët do të vendosin kryesisht  për legjislacionin e propozuar nga qeveria e mëparshme, që  përsëri është aktualizuar

Në rendin e ditës është Projektligji për buxhetin e Malit të Zi për vitin 2017, si dhe ndryshimet e propozuara në ligjin për mbrojtjen sociale  të fëmijëve dhe pagat në sektorin publik.

Deputetët do të diskutojnë  për disa raporte vjetore dhe do të verifikojnë marrëveshjet ndërkombëtare.

Share.