Të hënën prezantimi i projektit të marinës dhe tunelit nën Kala

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të hënën në orën 13.00 në Sallën e Kuvendit Komunal do të bëhet prezantimi i projektit ideor të marinës në Lima dhe tunelit që do të lidhte dy anët e Kalasë. Prezantimin dhe konferencën për media do ta bëjë arkitekti i njohur Mlladen Krekiq, autor i mjaft projekteve kapitale në Mal të Zi.

Share.