Te henen perurimi i librit te Xheladin Zenelit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” ka botuar këto ditë librin “Shqiptarët në Mal të Zi – popull i rrezikuar” të autorit Xheladin Zeneli, kurse përurimi i librit do të bëhet të hënën, më 12 gusht 2019, ora 20.00, në sallën e konferencave të Hotelit “Mediteran” – Ulqin.    

Share.