TË FTOHET GJUKANOVIQ

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ka mbetur edhe më pak se një muaj të rivarrimit të eshtrave të Isa Boletinit,- shkruan analisti politik kosovar, Nexhbedin Spahiu.Ai me këtë rast përmend  e Malit të Zi dhe Kosovës, duke theksuar se këtë miqësi, ndër të tjera, Mali i Zi e dëshmoi edhe me rastin kur njohu pavarësinë Kosovës, duke u bërë kështu një nga tre vendet e vetme ortodokse që e ka njohur Kosovën.Qeveria e Kosovës ka rastin ideal që ta ftojë kryeministrin e Malit të Zi, Millo Gjukanoviq në rivarrimin e eshtrave të Isa Boletinit, dhe ai në emër të Malit të Zi t’u dorëzojë autoriteteve kosovare koburën e Isa Boletinit.

Share.