Të enjtën në Katërkollë takim me prodhuesit e qumshtit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të enjten, me 24 tetor në ora 10.00 në hapësirat e kino sallës në Katërkollë do të mbahet takim me bujq nga zona e Anës së Malit. Në këtë takim do të flitet për problemt e grumbullimit të qumshtit,regjistrimin e amvisërive dhe çështj të tjera me rëndësi për prodhuesit e qumshtit.Takimi organizohet nga Ministria e Bujqësisë,Komuna e Ulqinit dhe vetë prodhuesit.Këshilltari për bujqësi pranë Komunës së Ulqinit Gani Rexha , apeloi tek bujqit nga Ana e Malit që të marrin pjesë në këtë takim.

Share.