Të dielen takohen KF. Otrant-Olympic dhe KF. Sloga Radoviqi

0

sportDitën e diel të datës 18tetor në terenin e futbollit në Plazh të madhe do të zhvillohet ndeshja e gjiros së V-të të futbollit jugor rajonal mes KF. Otrant-Olympic dhe KF. Sloga Radoviqi. Hyrja për të sportdashësit hyrja do jetë falas.

Share.