TË BARABARTË PARA LIGJIT

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Institucionet e fuqishme dhe barazia e të gjithë qytetarëve para ligjit, është realitet drejtë të cilit synojnë të gjitha shtetet bashkëkohore, deklaroi kryetari i Kuvendit Ranko Krivokapiq. Ai tha se ky synim për Malin e Zi është posaçërisht i rëndësishëm kur kihet para sysh se gjendemi në rrugën drejt Unionit Evropian dhe NATO-s. Krivokapiq e dha këtë deklaratë me rastin e shënimit të 800 vjetorit prej miratimit të Kushtetutës angleze.

Share.