Tatime më të larta për të pasurit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kryetari i SHBA Barak Obama do të propozoj ndryshimet e sistemit tatimor me crast qytetarët më të pasur si dhe institucionet financiare do të paguanin tatime më të larta, kurse klasa e mesme do të lirohej. Me tatime më të larta për qytetarët e pasur të SHBA dhe institucionet financiare Obama dëshiron që në dhjet vitet e ardhëshme të siguroj 320 miliard dollar të të ardhurave buxhetore .

Share.