Tamara Zhivkoviq me e mira ne garat ne Novi Sad

0

Ne ndere te primadones se operes se teatrit popullore te Serbise Vera Kovac Vitkai, ne Novi Sad eshte ule perdja ne garat e VI-ta nderkombetare te solo kendimit. Edhe pse ishte garuesja me e re, 13 vjecarja Tamara Zhivkoviq nga Ulqini, ne keto gara ka fituar vendin e pare dhe 100 poena ne kete konkurence.

“Eshte nje ndienje e shkelqyer qe te jesh me I miri ne kategorine e vete, sidomos kur eshte konkurenca aq e forte. Kjo eshte hera e dyte qe marr pjese ne kete garim dhe me fitimin e vendit te pare dhe cmimit special me eshte dhene mundesia qe te garoj ne festivalin e muzikes sllave I cili do te mbahet ne prill te vitit te ardhshem, ka deklaruar Tamara per TV Teuta. 

Share.