TAKOHEN MINISTRAT E PUNËVE TË BRENDSHME

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri i Punëve të Brendshme, Skender Hyseni, do të udhëtojë për në Budvë të Malit të Zi, ku do të marrë pjesë në konferencën e Ministrave të Punëve të Brendshme të vendeve të Ballkanit Perëndimor, të njohur si Procesi Brdo.
Në këtë konferencë,do të diskutohet lidhur me përmbushjen e kritereve dhe harmonizimin e politikave të vendeve të Ballkanit Perëndimor në fushën e Punëve të Brendshme.

 

Share.