Takimi i mjekeve ne Ulqin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në Ulqin po mbahet takimi  i 58-të i punëtorëve të mjekësisë në Mal të Zi me moton “Shëndeti në rënd të parë”. Në këtë takim marrin pjesë rreth 150 punonjës të shëndetësisë nga Mali i Zi, Sërbija dhe Maqedonija. Këto takime janë të karakterit edukativ dhe do të mbahen prezantime dhe diskutime për tema të shumta të mjekësisë, me c’ rast do të prezanohen rreth 100 punimeve të cilat me pas do të publikohen.

Share.