TAKIM ME STUDENTËT SHQIPTARË

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Studentët shqiptarë nga Mali i Zi që studiojnë në Kosovë, kanë pasur një takim me përfqësuesit e Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi.Në takim, përveç çështjeve të arsimit, u diskutua edhe pozita e studentave nga Mali i Zi në Univerzitetin e Prishtinës, mundësitë e lehtësimit të regjistrimit për gjeneratat e reja dhe suksesi në përgjithësi.

Share.