Takim i perfaqesuesve te pakicave

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sekretari I Ministris per te drejtat e njeriut dhe pakicave Mersudin Grediq eshte takuar me udheheqesen e e pjeses kroate te Keshillit te perzier nderqeveritar  kroat, Daria Krishqeviq, me c rast jane dakorduar qe te mbajne takimin e pare te Keshillave te Malit te ZI dhe Kroacise, ne baze te marreveshtjes  mbi mbrojtjen e te drejtave te pakicave. Temat e diskutimit duhet te jenë perdorimi I gjuhës dhe shkrimit,përfaqësimi në trupat përfaqësues, arsimimi dhe punësimi në shërbimet shtetërore.

Share.