Takim në Tiranë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

4Disa nga kompanitë më të njohura botërore në fushën e energjisë do të mblidhen të martën në Tiranë, në një samit të posaçëm mbi burimet e naftës dhe gazit.
Samiti ka për qëllim të promovojë burimet natyrore të vendit dhe të njohë investitorët e huaj me procedurat e reja, përmes të cilave Qeveria shqiptare synon t’i japë për kërkim apo shfrytëzim zonat e lira të naftës dhe gazit.

Share.